KidzReporterZ

Op o.b.s. De Kaardebol hebben we een eigen groep reporterz die van vele nieuwtjes verslag uitbrengen.

Regelmatig behalen ze ook de lokale en regionale pers.

 

KidzReporterz 18-19

 

Even voorstellen!!!

Ik ben Ise. Mijn hobby´s zijn: korfballen, tekenen en buiten spelen. Ik ben KidzReporter van De Kaardebol. Mijn rollen bij de KidzReporterz zijn: interviews afnemen en stukjes schrijven. Ik vind dit superleuk om te doen. Ik hoop dat ik andere kinderen nieuwsgierig kan maken om dit ook te kunnen doen.


Hoi, mijn naam is Gwynne en ik ben 9 jaar ik zit in groep 6 van de Kaardebol. Mijn hobby´s zijn tekenen en buiten spelen. Ik zit ook bij de KidzReporterz, dat vind ik heel leuk want het is leuk om te interviewen.

Hoi, ik ben Kidzreporter Thom. Ik zit in groep 8 en mijn hobby’s zijn gamen/fortnite, sporten en buiten spelen. Ik vind het leuk om dit te mogen te doen, omdat je mensen mag interviewen. Van het interview mag je dan een leuke tekst maken. Ook is het nog veel leuker dan de gewone lessen. Het is altijd gezellig. Ook is het leuk met juf Frea als begeleider van de KidzReporterz. We werken hard aan een nieuwe glossy. Ik hoop dat jullie daar veel zin in hebben.

Hallo, ik ben Aya. Ik ben tien jaar oud. Ik zit in groep zeven van de Kaardebol. Ik vind het leuk om KidzReporter te zijn. De reden daarvoor is dat ik het gezellig vind. Ik vind het leuk om stukjes te schrijven voor onze schoolwebsite en voor de glossy. En ik ben heel blij dat ik gekozen ben voor de KidzReporterz. Het is ook heel leuk om mensen te interviewen. Ik hoop dat ik dit mag blijven doen.

Hallo, ik ben Benthe. Ik ben tien jaar oud en zit op de Kaardebol in groep zeven. Ik vind het leuk om KidzReporter te zijn, omdat ik het erg leuk vind om stukjes te schrijven voor de website van school en voor de glossy. Ook vind ik het leuk dat je naar plekken mag gaan om daar mensen te interviewen. Ik vind het fijn dat ik ben gekozen als KidzReporter en ik hoop dat ik nog lang KidzReporter mag blijven zijn

 

Thom maakte een foto bij een persbericht in de Culemborgse Courant waarin werd bericht over voorleeskampioen Benthe uit groep 7;   KLIK

(C) Foto Thom Koggel